Klar sikt og behagelig kupétemperatur er ikke et spørsmål om bilens størrelse. Webasto tilbyr topp løsninger til alle biltyper. Fra ekstrem effektivitet til ekstrem styrke. Det betyr at du får akkurat den komforten du ønsker deg. Samme hvilken bil du kjører.

I mange hverdagssituasjoner lønner en oppvarmet bil seg og bidrar til komfort. Ønsker du en nediset bil når du går hjem etter jobben, å sette deg i en kald bil etter en skitur eller å skrape is i selskapsklær? Om vinteren kjører man også oftere enn man tror. Og du starter ikke alltid i en oppvarmet garasje. Sett opp ditt eget regnestykke. Du vil bli forbauset over hvor fort anskaffelse av en Webasto varmer lønner seg, samt at du sparer miljøet! Samtidig sparer du motoren din for mange problemer relatert til kaldkjøring, og 5 minutters turer. Dette med tanke på EGR, dieselpartikkelfilter, og mer – som er svært kostbare reparasjoner.

Vi anbefaler alle våre kunder Webasto, fordi det er høy kvalitet, og svært kostnadseffektive varmere som tar vare på både deg, og motor.

Vi på Elektro Diesel Vest hjelper deg mer enn gjerne med Webasto! Vi har lang erfaring med Webasto, både når det gjelder installasjon, reparasjon, og diagnose. Kom gjerne innom til oss for en hyggelig prat om Webasto, eller kontakt oss på telefon eller mail. Vi har hyggelige medarbeidere som venter på å hjelpe nettopp deg.

Telefon: 5525 4000
Epost: firmapost@edv.no

Ulik styremekanisme for Webasto:

webasto-kontroll

Din Webasto kan ha ulike styremekanismer, les mer om de 4 alternativene her:

Populær for personbiler:

Thermo Top C / Thermo Top Evo 5 (vannvarmer)

Skrape is? Kaldstart? Sitte og småfryse når du starter kjøreturen?

Slik må det ikke være! En komfort- og motorvarmer fra Webasto kan løse problemet, uten at det koster mye penger eller arbeid. Sett deg inn i en bil som er varmet opp til en behagelig tempereatur, med avisede ruter og forvarmet motor.

Start kjøreturen og vit at du skåner miljøet, motoren og lommeboka di.Likegyldig om det dreier seg om den velutprøvde modellen Thermo Top C eller den nye og kompakte Thermo Top Evo 5 – med disse komfort- og motorvarmerne fra Webasto vil du ha en god kjøretur!

Varmeapparattype Thermo Top Evo 5 Thermo Top C
Maks. oppvarmingstid (min) 60 60
Drivstofforbruk (l)
ved en oppvarmingsfase på 20 min under full belastning
ca. 0.21 ca. 0.21
Varmeeffekt (kW)
full belastning / delvis belastning
5.2 / 2.6 5.2 / 2.6
Opptatt effekt (W)
full belastning / delvis belastning
46 / 26 46 / 26
Dimensjoner (mm)
lengde x bredde x høyde
218 x 91 x 147 214 x 106 x 168
Vekt varmeapparat (kg) 2.39 3.2
* Ca. 20 – 40 % av det nevnte drivstofforbruket kompenseres det for ved at den forvarmede motoren har et lavere drivstofforbruk under kjøring.