EDV er ditt bilverksted i Bergen. Service på bilen? Ingen problem. Vi reparerer alle bilmerker, enten det er elbil, eller diesel / bensin. Vi tar EU-kontroll på alle kjøretøy. Bytte olje på bilen? Sjekk hva det koster her! Bil service i Bergen i henhold til bilens anvisninger? Få pris på neste service umiddelbart hos oss! Bilhold skal være enkelt, ærlig og rimelig. Vi har en egen priskalkulator for service på personbiler! Skal du ha hjulstilling? Vi utfører hjulstilling på alle personbiler for kun kr 1500,-! Ta kontakt i dag, eller bestill time direkte på vår hjemmeside. Bilhold skal være enkelt, ærlig og rimelig. Har du garanti på bilen? Ingen problem, benytter du deg av våre verkstedstjenester vil garantien være i behold. Ikke la deg lure av dyre serviceavtaler. Bruk EDV som ditt bilverksted. Bilhold skal være enkelt, ærlig og rimelig. EDV er ditt lastebilverksted i Bergen. EU-kontroll på lastebil? Vi tar jobben! Vi tar fartsskriverkontroll på ditt kjøretøy. Service på Lastebil i Bergen? Vi hjelper deg! Vi er ditt lastebilverksted i Bergen. Bilhold skal være enkelt, ærlig og rimelig. EDV er ditt motorverksted i Bergen. Vi trykktester, planerer og reparerer motorer i alle størrelser. Ta kontakt i dag for mer informasjon! Oscar Halvorsen fra tidligere Auto23 er med på laget! Vi hjelper deg. EDV er din spesialist på Webasto i Bergen! Få pristilbud av oss på montering av Webasto i din bil. Vi har det største delelageret på Webasto på Vestlandet, med ukentlige leveringer direkte fra Webasto.

Historie

Elektro-Diesel Vest er et bilverksted som har sine røtter tilbake til 1973, og fylte 45 år i 2018. Selskapet ble i sin tid stiftet av Håkon og Ann Mari Øksnes, og siden den gang har flere steppet inn på eiersiden for å sikre bedriftens kontinuerlige vekst og fremgang. Elektro-Diesel Vest ble stiftet som et familieselskap, og er fortsatt det. I selskapet i dag jobber det tre generasjoner i familien, noe vi er stolt av.

Elektro-Diesel Vest er et verksted for de aller fleste kjøretøy. Vi i dag 4 ulike soner på bygget, der vi deler inn i personbil, vare/bo-bil, tungbil, og motorverksted. Vi har i dag kunder fra alle typer næring, og private. Det vil si at vi gjerne hjelper deg med både firmabil, så vell som private uansett størrelse. Vi har gjennom 46 år opparbeidet oss en spisskompetanse på alle kjøretøy klasser, og streber alltid etter å lære mer. Derfor er våre mekanikere med i Bosch sitt Service Excellence program, og blir stadig sendt på kurs for å følge med på de siste utviklingene.

Vi er en familiebedrift som bygger relasjoner til våre kunder og leverandører, som igjen bygger tillit. Denne tilliten tar vi ved det fulleste alvor, og vil alltid strebe etter å gi deg og ditt kjøretøy best mulig service og oppfølging. Hos oss skal du alltid være i trygge hender. Vi vil rette en takk til alle våre kunder og leverandører som har fulgt oss opp igjennom årene, og ønsker deg hjertelig velkommen i “gjengen”.

Ta kontakt, og bli kunde idag!