Elektro-Diesel Vest er et bilverksted som har sine røtter tilbake til 1973, og fylte 45 år i 2018. Selskapet ble i sin tid stiftet av Håkon og Ann Mari Øksnes, og siden den gang har flere steppet inn på eiersiden for å sikre bedriftens kontinuerlige vekst og fremgang. Elektro-Diesel Vest ble stiftet som et familieselskap, og er fortsatt det. I selskapet i dag jobber det tre generasjoner i familien, noe vi er stolt av.

Elektro-Diesel Vest er et verksted for de aller fleste kjøretøy. Vi i dag 4 ulike soner på bygget, der vi deler inn i personbil, vare/bo-bil, tungbil, og motorverksted. Vi har i dag kunder fra alle typer næring, og private. Det vil si at vi gjerne hjelper deg med både firmabil, så vell som private uansett størrelse. Vi har gjennom 46 år opparbeidet oss en spisskompetanse på alle kjøretøy klasser, og streber alltid etter å lære mer. Derfor er våre mekanikere med i Bosch sitt Service Excellence program, og blir stadig sendt på kurs for å følge med på de siste utviklingene.

Vi er en familiebedrift som bygger relasjoner til våre kunder og leverandører, som igjen bygger tillit. Denne tilliten tar vi ved det fulleste alvor, og vil alltid strebe etter å gi deg og ditt kjøretøy best mulig service og oppfølging. Hos oss skal du alltid være i trygge hender. Vi vil rette en takk til alle våre kunder og leverandører som har fulgt oss opp igjennom årene, og ønsker deg hjertelig velkommen i “gjengen”.

Ta kontakt, og bli kunde idag!