Slutt på is skraping av rutene med en kupévarmer fra Eberspächer.

Noe har livet lært deg, ikke sant? Du har lært å sette pris på de store og de små gledene i livet, og bruke dem til din fordel. Du vet at den viktigste valutaen vår er tiden vi har til rådighet. Derfor bør du og familien din unne dere den luksusen og komforten som en kupévarmer fra Eberspächer kan tilby. Da vil du være kvitt de dagene da du må stå opp tidligere om morgenen for å skrape is av bilrutene.

I stedet kan du sette deg rett inn og fryde deg over perfekt sikt i alle retninger – og komme sikkert frem dit du skal. Og samtidig skåner du miljøet og bilen takket være en oppvarmet motor. En kupévarmer fra Eberspächer er den perfekte kombinasjonen av luksus, komfort og sikkerhet. Bruk tiden du frigir om morgenen til å spise frokost med familien, ta deg en løpetur eller forberede arbeidsdagen.

Særlig for kjøretøy i høy kvalitetsklasse er kupévarmerens innkjøpspris svært lav sammenlignet med ny bil prisen.

Og det beste av alt er selvsagt å se at de godt polstrede naboene jobber hardt med å fjerne is og snø fra rutene når du selv har pensjonert isskrapen for lenge siden.

Vi på Elektro Diesel Vest hjelper deg med alt du trenger når det kommer til Eberspächer. Enten du vil ha ettermontert Eberspächer, diagnose, eller reparasjon. Vi har eget verksted for nettopp varmere, som gjør det enkelt å montere, reparere, eller diagnosere din Eberspächer her i Bergen. Velkommen innom for en god prat, eller ta gjerne kontakt på telefon eller mail.