webasto-top

Klar sikt og behagelig kupétemperatur er ikke et spørsmål om bilens størrelse. Webasto tilbyr topp løsninger til alle biltyper. Fra ekstrem effektivitet til ekstrem styrke. Det betyr at du får akkurat den komforten du ønsker deg. Samme hvilken bil du kjører. I mange hverdagssituasjoner lønner en oppvarmet bil seg og bidrar til komfort. Ønsker du en nediset bil når du går hjem etter jobben, å sette deg i en kald bil etter en skitur eller å skrape is i selskapsklær? Om vinteren kjører man også oftere enn man tror. Og du starter ikke alltid i en oppvarmet garasje. Sett opp ditt eget regnestykke. Du vil bli forbauset over hvor fort anskaffelse av en Webasto varmer lønner seg, samt at du sparer miljøet!

Webasto står for tekniske forsprang og ypperste kvalitet. Fordi Webasto selv utsetter sine produkter for ytterst tøffe forhold, strengere enn testinstituttene. Dette bekreftes også av utmerkelsene fra nøytrale institutter og media.

Les mer om de ulike varmerene til biler her!

 

Vi har lagt til lager de mest brukte slitedelene til Webasto vannvarmere samt luftvarmere, og i tillegg skaffer vi deler raskt fra Webasto lageret i Danmark.

 

Vi på Elektro Diesel Vest hjelper deg mer enn gjerne med Webasto enten det er i bil, bo-bil, lastebil, båt, i kraner, eller andre plasser.
Ta kontakt i dag, for en uforpliktende prat på …

Telefon: 55 25 40 00
Epost: firmapost@edv.no

 

Ulik styremekanisme for Webasto:

webasto-kontroll

Din Webasto kan styres med det meste. Vi har den gode fjernkontrollen, med god rekkevidde. En litt mer avansert fjernkontroll der du kan styre instillinger fra avstand. Multi control der du kan sette innstillingene slik du ønsker – for eksempel at du vil ha bilen varmet klokken 07:00 hver dag. Og til og med via en egen Webasto App. Her er det mobilen din som styrer alt!