På tide med Service?

Hvem kan ta service på bilen min i Bergen? Vi kan!

Enten du har en liten e-Golf, eller en stor Mercedes Sprinter har vi kunnskap og kompetanse til å ta service på bilen din. Våre mekanikere kurses flere ganger i året på ulike systemer, og for å sette seg inn i nye systemer. 

Vi bruker toppmoderne utstyr og verktøy når vi utfører service og reparasjoner på din bil. Enten du har elbil eller diesel/bensinbil er du alltid velkommen til oss! 

Det kan være lurt å kombinere Service og EU-kontroll. Ved å kombinere disse trenger du kun å være uten bil i en periode, i stedet for to. Her er det ofte penger å spare også.

Vi forsøker alltid å bli ferdig med bilen samme dag, men i noen tilfeller vil det være nødvendig å ha bilen i flere dager. Dette avklarer vi med deg straks etter vi har tatt en kontroll av kjøretøyet.

Bilhold skal være enkelt, ærlig og det skal være rimelig.

Bjørn K. Øksnes, daglig leder

Garanti?
Ingen problem.

Når vi utfører reparasjoner, eller service bevarer du garantien på bilen din. Det er kun en myte og et salgstriks at man må ta service hos merkeforhandler som du kjøpte bilen av. Hos oss får du deler fra Bosch av samme kvalitet, til en rimeligere pris. Hos oss kan du være trygg på at både servicen og kvaliteten på arbeidet er minst like god. 

Deler fra Bosch

Bosch produserer i dag de fleste originaldeler til kjøretøy, men legger gjerne delen i en original forpakning. Samtidig produserer de deler til ettermarkedet som er av helt lik kvalitet, men som blir levert i Bosch forpakning. Dermed kan du spare mye penger på å velge deler fra Bosch. 

Service personbil bergen, Service bil bergen, EDV, EU-kontroll Bergen, EU-kontroll Åsane, Service personbil åsane, Service bil åsane, eu kontroll bergen, eu kontroll åsane,

EDV er ditt bilverksted i Bergen. Service på bilen? Ingen problem. Vi reparerer alle bilmerker, enten det er elbil, eller diesel / bensin. Vi tar EU-kontroll på alle kjøretøy. Bytte olje på bilen? Sjekk hva det koster her! Bil service i Bergen i henhold til bilens anvisninger? Få pris på neste service umiddelbart hos oss! Bilhold skal være enkelt, ærlig og rimelig. Vi har en egen priskalkulator for service på personbiler! 

EDV er ditt bilverksted i Åsane. Service på bilen? Ingen problem. Vi reparerer alle bilmerker, enten det er elbil, eller diesel / bensin. Vi tar EU-kontroll på alle kjøretøy. Bytte olje på bilen? Sjekk hva det koster her! Bil service i Åsane i henhold til bilens anvisninger? Få pris på neste service umiddelbart hos oss! Bilhold skal være enkelt, ærlig og rimelig. 

EDV er ditt bilverksted i Vestland. Service på bilen? Ingen problem. Vi reparerer alle bilmerker, enten det er elbil, eller diesel / bensin. Vi tar EU-kontroll på alle kjøretøy. Bytte olje på bilen? Sjekk hva det koster her! Bil service i Vestland i henhold til bilens anvisninger? Få pris på neste service umiddelbart hos oss! Bilhold skal være enkelt, ærlig og rimelig. 

EDV er ditt bilverksted i Haukås. Service på bilen? Ingen problem. Vi reparerer alle bilmerker, enten det er elbil, eller diesel / bensin. Vi tar EU-kontroll på alle kjøretøy. Bytte olje på bilen? Sjekk hva det koster her! Bil service i Haukås i henhold til bilens anvisninger? Få pris på neste service umiddelbart hos oss! Bilhold skal være enkelt, ærlig og rimelig. 

EDV er ditt bilverksted i nærheten av Hylkje. Service på bilen? Ingen problem. Vi reparerer alle bilmerker, enten det er elbil, eller diesel / bensin. Vi tar EU-kontroll på alle kjøretøy. Bytte olje på bilen? Sjekk hva det koster her! Bil service i Åsane i henhold til bilens anvisninger? Få pris på neste service umiddelbart hos oss! Bilhold skal være enkelt, ærlig og rimelig. 

EDV er ditt bilverksted i nærheten av Knarvik. Service på bilen? Ingen problem. Vi reparerer alle bilmerker, enten det er elbil, eller diesel / bensin. Vi tar EU-kontroll på alle kjøretøy. Bytte olje på bilen? Sjekk hva det koster her! Bil service i Åsane i henhold til bilens anvisninger? Få pris på neste service umiddelbart hos oss! Bilhold skal være enkelt, ærlig og rimelig. 

EDV er ditt bilverksted i nærheten av Arna. Service på bilen? Ingen problem. Vi reparerer alle bilmerker, enten det er elbil, eller diesel / bensin. Vi tar EU-kontroll på alle kjøretøy. Bytte olje på bilen? Sjekk hva det koster her! Bil service i Åsane i henhold til bilens anvisninger? Få pris på neste service umiddelbart hos oss! Bilhold skal være enkelt, ærlig og rimelig. 

EDV er ditt bilverksted i Åsane. Service på bilen? Ingen problem. Vi reparerer alle bilmerker, enten det er elbil, eller diesel / bensin. Vi tar EU-kontroll på alle kjøretøy. Bytte olje på bilen? Sjekk hva det koster her! Bil service i Åsane i henhold til bilens anvisninger? Få pris på neste service umiddelbart hos oss! Bilhold skal være enkelt, ærlig og rimelig. 


Skal du ha hjulstilling? Vi utfører hjulstilling på alle personbiler for kun kr 1500,-! Ta kontakt i dag, eller bestill time direkte på vår hjemmeside. Bilhold skal være enkelt, ærlig og rimelig. 

Har du garanti på bilen? Ingen problem, benytter du deg av våre verkstedstjenester vil garantien være i behold. Ikke la deg lure av dyre serviceavtaler. Bruk EDV som ditt bilverksted. Bilhold skal være enkelt, ærlig og rimelig.

EDV er ditt lastebilverksted i Bergen. EU-kontroll på lastebil? Vi tar jobben! Vi tar fartsskriverkontroll på ditt kjøretøy. Service på Lastebil i Bergen? Vi hjelper deg! Vi er ditt lastebilverksted i Bergen. Bilhold skal være enkelt, ærlig og rimelig.

EDV er ditt motorverksted i Bergen. Vi trykktester, planerer og reparerer motorer i alle størrelser. Ta kontakt i dag for mer informasjon! Oscar Halvorsen fra tidligere Auto23 er med på laget! Vi hjelper deg. 

EDV er din spesialist på Webasto i Bergen! Få pristilbud av oss på montering av Webasto i din bil. Vi har det største delelageret på Webasto på Vestlandet, med ukentlige leveringer direkte fra Webasto. 

Webasto deler? Vi har det største lageret på Vestlandet! Ta kontakt for hjelp og bestilling! Har vi ikke delen på lager, så har vi ukentlige leveringer direkte fra fabrikken! 

EDV er din spesialist på Webasto i Åsane! Få pristilbud av oss på montering av Webasto i din bil. Vi har det største delelageret på Webasto på Vestlandet, med ukentlige leveringer direkte fra Webasto.

Kunder som kommer igjen, og igjen, og igjen. 

Vi har mange stamkunder, som har fulgt oss hele livet. Vi tar oss fryd i å inkludere nye familiemedlemmer i vår kundebase etter hvert som de får bil sertifikatet også. Dette er en tillitserklæring som vi setter stor pris på. Vi er på fornavn med alle våre kunder, og vi er alltid lett på praten! Dette har resultert i at våre kunder er ikke bare våre kunder, men også våre venner! ❤️